Stream bohoslužeb

16.6., FS ČCE Střešovice

Káže Pavel Kočnar.

6Jsme tedy stále plni důvěry, neboť víme, že pokud jsme doma v tomto těle, nejsme doma u Pána –
7žijeme přece z víry, ne z toho, co vidíme.
8V této důvěře chceme raději odejít z těla a být už doma u Pána.
9Proto nám také nadevše záleží na tom, abychom se mu líbili, ať už odcházíme domů nebo zůstáváme v cizině.
10Vždyť se všichni musíme ukázat před soudným stolcem Kristovým, aby každý dostal odplatu za to, co činil ve svém životě, ať dobré či zlé.

Ohlášky

Příští neděli káže bratr Petr Pazdera Payne, a bude po bohoslužbách 3. debata o financování a hospodaření sboru.

Jana Plíšková dnes káže na Žižkově I.

Program v týdnu: ve středu v půl páté se sejdou větší děti, ale nebude to tentokrát výuka, bude výtvarka, kterou povede Anna Fendrychová. Má se vytvořit společný velký obraz a bude skvělé, když přijde co nejvíc dětí. Děti budou na výtvarku potřebovat svou fotku, informace dostali rodiče mailem, jinak je možno se obrátit na Aňu nebo Evu Knížkovou. Ve čtvrtek večer mládež, v Dejvicích.

26. 6. od 19:00 bude biblická tzv. v rodině, s Pavlem Keřkovským, u Žárských na Pohořelci.

Ve čtvrtek se konal poslední program pro seniory před prázdninami, a přišli hosté z organizace Post bellum, poděkovat za náš dar projektu Sanitka na Ukrajinu, a vyprávět o své práci.

21. červen je výročí popravy představitelů stavovského odboje a jako každý rok se koná na Staroměstském náměstí pietní shromáždění, pozvánka je na nástěnce a kdo o ni má zájem, mohu i zaslat mailem.

Přestože se zdá, že je ještě spousta času do sborového víkendu, Ada Vondrášková potřebuje už vědět, kdo pojede do Herlíkovic na sborový víkend 4. – 6. 10.

Od časného jara informujeme o táboře ve Strměchách na přelomu července a srpna a o přífarském táboře na konci srpna. K němu něco ještě poví Eva Knížková.

Sehnat hostitele na večeři pro dvojici německých studentů se nedaří, 3. červenec je nešikovně zvolený termín. Přesto bych ráda škole v Marburku vyšla vstříc, a prosím, kdo byste o tom mohl uvažovat, ozvěte se mi. Bližší informace jsou taky na nástěnce i na sborovém webu a na webu seniorátu.

K programu o hospodaření sboru, který připravuje Ema Pospíšilová, a k tomu, jak si sbor poradí s financováním rekonstrukce farského bytu, poví více sestra kurátorka.

Dnešní sbírka je určena na potřeby sboru.